Nouvelle Vague viert 15-jarig jubileum in Q-Factory

Nouvelle Vague
Nouvelle Vague viert 15-jarig jubileum in Q-Factory
Door MichaelaHendriksen op 30 januari 2019 - 14:22 Op zondag 9 juni komt Nouvelle Vague naar Q-Factory te Amsterdam. De show staat in het teken van het 15-jarige jubileum van de Franse popgroep. Dit gaan ze vieren met een tal new-wave hits uit de jaren tachtig in een zwoel bossa nova-jasje.

Nouvelle Vague brengt contrasterende stijlen samen met donkere teksten van Joy Division, Depeche Mode en The Sisters of Mercy die verleidelijk in een microfoon gefluisterd worden. In een carrière van 15 jaar heeft de band ruim 8 albums uitgebracht, waaronder 'Couleurs sur Paris' en debuutalbum 'Nouvelle Vague'.

Tickets voor Nouvelle Vague in Q-Factory te Amsterdam zijn meteen in de voorverkoop gegaan en verkrijgbaar vanaf €33,-. Via deze link koop je tickets voor Nouvelle Vague in Q-Factory.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Better Oblivion Community Center

BETTER OBLIVION COMMUNITY CENTER OP DE PLANKEN VAN...Begin mei komt het duo van Better Oblivion Community Center naar Nederland...

Kursaal Oostende news

HOLOGRAMCONCERT THE BIZARRE WORLD OF FRANK ZAPPA... Op donderdag 16 mei staat Kursaal Oostende in het teken van het...

REACTIES

Avatar skabuoy
do 25 apr 2019 02:12

skabuoy Jaaaaaa! Afgelopen dinsdag in London gezien. Niet alleen New Wave hits, overgens. The Cramps' Human Fly kwam onder andere ook nog voorbij, en niet te vergeten hun versie van Dead Kennedies' Too Drunk To Fuck. Gezongen met een oh, zo subtiel accentje, door een zwoel kijkende, verlijdelijk dansende Franse schone... Rrrrrrrr...

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.