Drake naar Ziggo Dome en Sportpaleis in april

Drake
Drake naar Ziggo Dome en Sportpaleis in april
Door op Op 23, 25 en 26 april komt de Canadese rapper Drake naar Ziggo Dome te Amsterdam. Daarnaast brengt hij ook een bezoekje aan het Antwerpse Sportpaleis op 19 en 20 april. De concerten zijn onderdeel van Drake's 'Assassination Vacation Tour’. Als supportact neemt hij niemand minder dan Troy Lanez mee.

Afgelopen jaar was Drake de meest gestreamde artiest op Spotify en Apple Music, mede dankzij zijn vijfde studioalbum 'Scorpion' dat hij in juni uitbracht. Naast het nieuwe album zullen ook bekende hits als 'Hotline Bling' en 'One Dance' tijdens de shows gespeeld worden. Vorig jaar was Drake nog te zien in Ziggo Dome en Sportpaleis met zijn 'Boy Meets World Tour'.

De concerten:
19-04-2019 - Sportpaleis te Antwerpen (tickets)
20-04-2019 - Sportpaleis te Antwerpen (tickets)
23-04-2019 - Ziggo Dome te Amsterdam (tickets)
25-04-2019 - Ziggo Dome te Amsterdam (tickets)
26-04-2019 - Ziggo Dome te Amsterdam (tickets)

Op vrijdag 25 januari om 10:00 's ochtends start de voorverkoop van Drake in Sportpaleis en Ziggo Dome. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €56.61.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Drake in Sportpaleis en Ziggo Dome.

Dries Roelvink

DRIES ROELVINK EERSTE KEER OP CLUBTOURBinnen een mum van tijd was het concert van Dries Roelvink in Paradiso...

foals

FOALS IN MEI NAAR PARADISO EN ANCIENNE BELGIQUE Foals gaat in mei op tour langs de Europese podia! We wisten al dat Foals te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.