TivoliVredenburg en Het Depot voor Sticky Fingers

Sticky Fingers
TivoliVredenburg en Het Depot voor Sticky Fingers
Door op Op woensdag 8 mei komt de band Sticky Fingers naar TivoliVredenburg te Utrecht. Twee dagen eerder, op 6 mei, staat de band ook op de planken van Het Depot te Leuven. De shows staan in het teken van hun vierde album 'Yours to Keep', dat op 8 februari gereleased wordt. Met de meest recente single 'Loose Ends' geeft de band alvast een voorproefje van hun nieuwe muziek.

Sticky Fingers maakt naar eigen zeggen een mengeling van reggae en indierock, afgetopt met een flinke scheut bourbon. Naast muziek van hun nieuwe album, kun je ook bekende hits als 'How To Fly', 'Rum Rage', 'These Girls' en 'Gold SNAFU' verwachten.

De shows:
06-05-2019 - Het Depot te Leuven (tickets)
05-05-2019 - TivoliVredenburg te Utrecht (tickets)

Tickets voor de shows van Sticky Fingers gaan op vrijdag 18 januari om 10:00 's ochtends in de voorverkoop. Rond de €28,70 kun je een kaartje kopen.

Wil je een mailtje ontvangen als de voorverkoop begint? Dat kan! Stel hier een reminder in voor Sticky Fingers in Het Depot en TivoliVredenburg.
Jake Isaac

JAKE ISAAC OP DE PLANKEN VAN TIVOLIVREDENBURG EN...Op zaterdag 6 april staat de Londense singer-songwriter Jake Isaac op het...

Alice Cooper

ALICE COOPER MET BLACK STONE CHERRY OOK NAAR VORST... Ol’ Black Eyes Is Back! Op zaterdag 21 september komt Alice Cooper samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.