AFAS Live verwelkomt Disturbed

Disturbed 2
AFAS Live verwelkomt Disturbed
Door ThomasS op 18 oktober 2018 - 13:18 De heren van Disturbed komen voor een show naar Nederland. Dinsdag 7 mei staat de band in AFAS Live te Amsterdam. Kaarten gaan volgende week in de voorverkoop, om precies te zijn vrijdag 26 oktober om 11 uur.

Entree: €51,52 (incl. servicekosten).

Morgen komt de nieuwe plaat van de band uit genaamd Evolution. De Evolution World Tour start 9 januari in San Diego. Na het Noord-Amerikaanse deel van de tournee komt de band naar Europa voor het tweede deel, met shows in: Spanje, Zwitserland, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Speciaal voor deze tournee is er een nieuwe show met nieuw werk, maar natuurlijk ook de vele klassiekers zoals: Down With The Sickness, Inside The Fire en The Sound Of Silence. Met die cover staat Disturbed ook sinds enkele jaren in de Top 2000:



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rotown logo nieuw

TEN FÉ KONDIGT CLUBSHOWS AAN (O.A. ROTOWN,... Ten Fé is de band rondom de songwriters Ben Moorhouse en Leo Duncan. De...

Roos Blufpand

ROOS BLUFPAND NAAST THEATERS OOK LANGS PODIA (O.A.... Op haar derde album Kleed me uit durft Roos Blufpand te laten zien wie ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.