NDSM Scheepsbouwloods ontvangt Paul Kalkbrenner in oktober tijdens ADE

Paul Kalkbrenner
NDSM Scheepsbouwloods ontvangt Paul Kalkbrenner in oktober tijdens ADE
Door op Paul Kalkbrenner komt met een show naar het Amsterdam Dance Event. De show van de dj en producer vindt plaats op de openingsdag van ADE op woensdag 17 oktober in de NDSM Scheepsbouwloods in Amsterdam.

De kaartverkoop hiervoor start donderdag 12 juli om 10:00 uur. Early bird: € 32 (excl. servicekosten), regulier: € 37 (excl. servicekosten)

Paul Kalkbrenner staat bekend om zijn diepe, minimalistische en melodieuze sound. Sinds hij in 2009 doorbrak met het nummer ‘Sky and Sand’, is de Duitse dj niet meer weg te denken uit het techno genre. Op het moment dat dit nummer uitkomt, is Kalkbrenner al tien jaar actief in de muziekindustrie en zeer succesvol in zijn thuisland. De single, afkomstig van de gelijknamige soundtrack ‘Berlin Calling’, zorgt ervoor dat hij zich ook in Nederland kan meten met de grootste namen in de scene.
Broederliefde

PRODUCENT CONCERT BROEDERLIEFDE: WIJ HEBBEN...Fans van Broederliefde hebben de producent van het geannuleerde concert in...

Vandenberg's Moonkings

VANDENBERG'S MOONKINGS OP TOUR LANGS O.A. METROPOOL,... De Nederlandse band Vandenberg's Moonkings van gitarist Ad van den Berg...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.