Bitterzoet ontvangt Madison Beer

Madison Beer
Bitterzoet ontvangt Madison Beer
deel via whatsapp
Door op Op 2 april geeft de Amerikaanse zangeres Madison Beer een concert in Bitterzoet te Amsterdam. Dit laat de zangeres weten via Twitter. Paradiso organiseert de show.

Beer vergaarde bekendheid toen Justin Bieber een Tweet stuurde over haar zangkunsten, iets later tekende ze een contract bij Island Def Jam.

De inmiddels 18-jarige zangeres bracht in 2013 haar eerste single 'Melodies' uit. Een jaar later, in 2014, kwam daar 'All for Love' achter aan, wat een samenwerking is met het duo Jack & Jack. Momenteel zijn er in totaal zes singles released en is afgelopen 2 februari haar debuut EP 'As She Pleases' uitgebracht.

Tickets voor het concert van Madison Beer zijn te verkrijgen vanaf vrijdag 16 februari 10:00. Via deze link kan je een ticket kopen. Het is bij ons nog niet bekend wat de tickets gaan kosten. We kunnen je een mailtje sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in.

Ook geeft ze op 19 maart een concert in het Brusselse Botanique, dit concert is inmiddels uitverkocht.
deel via whatsapp
AFAS Live

CAMILA CABELLO MET TOUR LANGS AFAS LIVEMet haar 'Never Be The Same Tour' doet Camila Cabello op woensdag 13 juni...

princenieuws

EXCLUSIEVE PREMIÈRE PARTY AANGEKONDIGD VAN... My Name Is Prince geeft de fans van muzieklegende Prince de kans om zich...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS