Recensies: Radiohead, Bruce Springsteen, Pink Floyd, ...

Door Stofje op 17 oktober 2007 - 17:06 Goed, de laatste 2 weken ging het gewoon hárd. Met flinke regelmaat kregen jullie dagelijks drie recensies voor de kiezen en dat dat eigenlijk best veel is, kunnen we ons natuurlijk goed voorstellen. Wat doen we eraan? We lichten er gewoon een paar recensies uit.

Radiohead - In Rainbows ()
Een van de grootste bands ter wereld, brengt haar nieuwste cd in eigen beheer uit. Al verkrijgbaar als download, waarbij je zelf mag bepalen hoeveel je per download betaalt en binnenkort in luxe uitvoering ter waarde van 40 pond. Ja, Radiohead blijft eigenzinnig.

Bruce Springsteen - Magic ()
The Boss is terug en hij doet het weer met de E-Street Band. En dus rockt Bruce Springsteen weer op Magic. Het Gelredome is intussen uitverkocht en dat is dan weer een teleurstellende mededeling.

Pink Floyd - The Piper at the Gates of Dawn()
Veertig jaar geleden bracht Pink Floyd haar eerste cd uit. Daarna verbaasden zij de wereld met indrukwekkende albums en groeiden uit tot een zeer invloedrijke band. Ter ere van die veertig jaar, een heruitgave in een prachtig jasje.

Babyshambles - Shotters Nation ()
Onze recensent vergelijkt Pete Doherty met Herman Brood. Zowel de critici als de fans erkennen zijn genialiteit, maar toch behaalt Pete voornamelijk het nieuws door de drugs en het feit dat ie vaak niet komt opdagen voor een optreden. Vandaar verrassend: Een nieuw album!

Eddie Vedder - Into the Wild ()
Pearl Jam-frontman Eddie Vedder komt ter ere van de film Into the Wild met een solo-plaat vol gitaarliedjes, gespeeld en gezongen door Vedder zelf. En dat schijnt ie best aardig te doen.

Public Enemy - How You Sell... ()
Goed, we noemen de titel hier nog één keer: How You Sell Soul to a Soulless People who Sold Their Soul???. Da's een lange titel die de legendarische hiphopformatie Public Enemy hier even uitbrengt. Chuck D is nog steeds boos, Flavor Flav heeft nog altijd ADHD.
En omdat het anders iets teveel tekst zou worden, zetten we hieronder nog wat links naar interessante recensies. En zoals altijd, álle recensies zijn in onze recensiesectie te vinden.

Gorefest - Rise to Ruin () Metal

Primal Fear - New Religion () Metal

Kate Nash - Made of Bricks () Pop

Ministry - The Last Sucker () MetalWaterfront_Rotterdam_News.jpg4

NIEUWE DIRECTEUR VOOR WATERFRONT & VERBOUWING KLAARAls je het doet, moet je het ook goed doen. Vandaar dat het Rotterdamse...

audio-bullys-news.jpg25

EXCUSES VOOR TEGENVALLENDE SHOW AUDIO BULLYS De Britse elektronische muziekgroep Audio Bullys , bestaande uit...

REACTIES

Avatar limma
wo 17 okt 2007 21:22

limma Ik heb vanmiddag het nummer Hard Sun gehoord op youtube klinkt idd erg lekker.

 0
Avatar skabuoy
ma 22 okt 2007 14:56

skabuoy Heb nog steeds niet de moeite genomen om 'de nieuwe' van Radiohead te downloaden, en toch moet en zal ik straks die hard copy hebben die begin december uitkomt. Ik ben net als de recensent iemand die iets tastbaars in de knuistjes wil houden, als ik ervoor betaal.
Ben erg benieuwd hoe die box eruit gaat zien.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.