Bruce Springsteen and The E Street Band voor concerten naar Amsterdam en Landgraaf

review: Bruce Springsteen - 14/6 - Malieveld Bruce Springsteen
Bruce Springsteen and The E Street Band voor concerten naar Amsterdam en Landgraaf
Door RobZ op 24 mei 2022 - 08:24 Bruce Springsteen and The E Street Band keren terug naar de concertpodia met onder meer een Europese stadiontour die op 28 april start in Barcelona. De tour doet op donderdag 25 mei de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam aan en op zondag 11 juni Megaland Landgraaf.

Bruce Springsteen: “Na zes jaar kan ik niet wachten om volgend jaar onze fantastische en loyale fans weer te zien. En ik kijk ernaar uit om weer het podium te delen met de legendarische E Street Band. We zien je volgend jaar - en daarna!”

Bruce Springsteen was in 2016 voor het laatst in Nederland te zien. Toen speelde hij op het Malieveld in Den Haag en deed hij TW Classic aan.

De geplande Europese concerten voor de aankomende tournee zijn in Barcelona, Dublin, Parijs, Ferrara, Rome, Amsterdam, Landgraaf, Zürich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Kopenhagen, Hamburg, Wenen, München en Monza..Andere steden en shows in het VK en België worden op een later tijdstip aangekondigd.

The E Street Band bestaat uit: Roy Bittan (piano, synthesizer), Nils Lofgren (gitaar, zang), Patti Scialfa (gitaar, zang), Garry Tallent (bas), Stevie Van Zandt (gitaar, zang) en Max Weinberg (drums), met Soozie Tyrell (viool, gitaar, zang), Jake Clemons (saxofoon) en Charlie Giordano (keyboards).

De kaartverkoop voor de twee Nederlandse concerten van Bruce Springsteen and The E Street Band gaat op woensdag 1 juni om 10:00 uur van start. Voor het concert in de Johan Cryijff Aren geldt een vanaf-prijs van 84 euro. Voor een Bruce Springsteen ticket op Megaland in Landgraaf ben je 100,80 euro kwijt.

De precieze ticketprijzen voor de verschillende rangen zijn als volgt:

Golden Circle - Staanplaatsen: €151,20
Rang 1 - Staanplaatsen: €106,40
Rang 2 - Zitplaatsen: €128,80
Rang 3 - Zitplaatsen: €106,40
Rang 4 - Zitplaatsen: €95,20
Rang 5 - Zitplaatsen: €84,00
Rolstoel- en begeleidersplaats: €95,20

Bruce Springsteen @ Megaland Landgraaf
Golden Circle - Staanplaatsen: €145,60
Rang 1 - Staanplaatsen: €100,80
Rolstoel- en begeleidersplaats: €100,80

Via deze link koop je vanaf 1 juni tickets voor Bruce Springsteen in de Johan Cruijff Arena.

Hier koop je tickets voor Bruce Springsteen in Megaland, Landgraaf.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop gaat beginnen? Stel dan hier een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en / of Landgraaf.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefJustin Bieber

JUSTIN BIEBER GEEFT EXTRA SHOW IN ZIGGO DOME Justin Bieber komt in januari optreden in Amsterdam. Zijn concerten op 13...

Kodaline

KODALINE MET 'OUR ROOTS RUN DEEP TOUR' NAAR ANCIENNE... Kodaline is terug! De Ierse moderne rockband die zich specialiseert in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.