Optreden Drake in Ziggo Dome op het laatste moment afgezegd op doktersadvies

Drake
Optreden Drake in Ziggo Dome op het laatste moment afgezegd op doktersadvies
Door Cartman91 op 28 maart 2017 - 00:08 Afgelopen avond (27 maart) stond Drake op het programma in de Ziggo Dome. Dit beloofde ook een mooie avond te worden in een uitverkochte zaal, maar na meer dan een uur na aanvang van het concert was Drake nog steeds niet op het podium te bekennen en begonnen bezoekers ongeduldig te worden.

Na verloop van tijd kwam de mededeling dat Drake te ziek was om op te treden en de show op doktersadvies moest cancelen:







Op social media gingen al snel geruchten rond dat Drake ziek geworden was van iets te veel Amsterdamse genotskruiden.

Het is de derde keer in een paar maanden dat een Ziggo Dome show van Drake niet doorgaat. Eerder waren logistieke problemen (en hier een tweede keer) met de grote show van Drake de reden dat concerten werden verplaatst.

Dit leidde tot boze reacties van Drake fans:


Woensdag 29 maart haalt Drake de afgelaste show in. Mensen die woensdag niet kunnen, krijgen de mogelijkheid hun tickets in te leveren en hun geld terug te krijgen. Meer informatie is te vinden op de site van Mojo. Morgen, dinsdag 28 maart staat er ook nog een uitverkochte show van Drake in de Ziggo Dome op het programma. We hopen dat hij dan weer beter is.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



rodrigo y gabriella

RODRIGO Y GABRIELA IN JULI NAAR OLT RIVIERENHOF IN...Het akoestische rockduo Rodrigo y Gabriela kondigt vandaag een handvol...

Melkweg nieuwe logo

LEE 'SCRATCH' PERRY EN MAD PROFESSOR OOK NAAR... Twee weken geleden werd bekend dat de 81-jarige Britse reggae- en dub artiest...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.