De Grote Prijs van Nederland vindt in VSBfonds nieuwe samenwerkingspartner

de grote prijs van nl
De Grote Prijs van Nederland vindt in VSBfonds nieuwe samenwerkingspartner-
Door Cartman91 op 13 januari 2017 - 13:58 Goed nieuws voor muzikaal talent: De Grote Prijs van Nederland blijft voortbestaan. Dit is mogelijk doordat De Grote Prijs een samenwerkingspartner heeft gevonden in VSBfonds.

“We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met VSBfonds. Na een onzekere periode over het voortbestaan van de competitie krijgen we nu weer de ruimte om een nieuwe koers in te zetten op het gebied van talentontwikkeling en publieksparticipatie.” aldus Grote Prijs van Nederland-directrice Suzanne van Lieshout.

De directeur van VSBfonds, Bernt Schneiders zegt op zijn beurt: “De Grote Prijs verbindt muziektalenten, muziekliefhebbers en de professionele muziekindustrie aan elkaar en heeft een grote community opgebouwd. Het gaat om een kruisbestuiving en uitwisseling van kennis en ervaring van totaal verschillende doelgroepen.”

De Grote Prijs van Nederland is in het 32-jarig bestaan uitgegroeid tot een instituut op het gebied van muzikaal talent een springplank naar succes te bieden. In het verleden zijn artiesten als Typhoon, Eefje de Visser, Opgezwolle, Roosbeef, Lucky Fonz III, of langer geleden, Junkie XL en Total Touch groot geworden door dit opstapje.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pater Moeskroen1

PATER MOESKROEN MET NIEUW ALBUM OP TOURVanaf 31 januari staat Pater Moeskroen met zijn Fiesta! tour in de...

drakenews.jpg

DRAKE STELT VIERTAL CONCERTEN IN ZIGGO DOME UIT Het viertal concerten dat Drake in de Ziggo Dome zou geven op 18, 20, 21 en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.