Pater Moeskroen met nieuw album op tour

patermoeskroen
Pater Moeskroen met nieuw album op tour
Door Cartman91 op 13 januari 2017 - 14:32 Vanaf 31 januari staat Pater Moeskroen met zijn Fiesta! tour in de Nederlandse theaters te spelen. Op deze zelfde dag komt ook het nieuwe, gelijknamige album uit.

‘Fiesta’ belooft een en al feest. Neerlands folkband Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. Een avond vol karakteristieke Ierse feest-folk en ballades met een hoofdrol voor de thin whistle en accordeon, aangevuld met een breed scala aan traditionele instrumenten, het handelsmerk van de heren van Pater Moeskroen.

Afgelopen jaar vierde Pater Moeskroen het 30-jarig bestaan en viert dit door het 13e theatertour de grootste inspiratiebron, namelijk The Pogues, te eren en in het zonnetje te zetten. De volledige speellijst van de tour vind je op deze pagina.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Podium 0113 news

NIEUW PODIUM IN GOES OPENT BINNENKORT DE DEURENEind vorig jaar sloot discotheek "Pake Sake" in Goes de deuren, dit heeft...

groteprijsvannederland

DE GROTE PRIJS VAN NEDERLAND VINDT IN VSBFONDS... Goed nieuws voor muzikaal talent: De Grote Prijs van Nederland blijft...

REACTIES

geen avatar
zo 15 jan 2017 00:02

eatsleeprave.. Jeetje is dat land geleden dat ik dat hoor! Lijkt mij meer de ideale festival band dan een theater band.

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.