Winnen: 2x2 kaarten voor The Jerry Hormone Ego Trip in Cul de Sac

The Jerry Hormone Ego Trip 2
Winnen: 2x2 kaarten voor The Jerry Hormone Ego Trip in Cul de Sac
Door op The Jerry Hormone Ego Trip combineert een flinke dosis pure rock ‘n’ roll met liedjes over tederheid, de kaketoekan, een medicijnman, en zusjes van vrienden die stout, stout, stout zijn. De piepjonge band van de Rotterdamse schrijver (en ex-gitarist van The Apers) Jerry Hormone debuteerde eind 2014 op het Metropolis Talent Stage schitterde en nam (dik verdiend!) de eerste Lekker Bezig-bokaal mee naar huis. Ondertussen heeft de band een platendeal bij Excelsior Recordings geland en komt eind 2016 hun debuutplaat uit.

Op 8 december staan ze in Cul de Sac! Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit evenement wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Jerry Hormone Ego Trip'.

De actie loopt tot en met 5 december.Beth Hart1

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. BETH HART, KISS...Om voor jullie muziek- en concertliefhebbers bij te houden welke shows er in...

Lucy Woodward  1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR LUCY WOODWARD IN PATRONAAT Jazz-zangeres Lucy Woodward komt met haar band naar Nederland. Zij werd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.