Winnen: 2x2 kaarten voor Silent Everything (met De Likt) in Victorie

De Likt
Winnen: 2x2 kaarten voor Silent Everything (met De Likt) in Victorie
Door op Het poppodium Victorie in Almaar organiseert op zaterdag 20 februari een grote silent disco genaamd Silent Everything met diverse dj's en bands. Er worden tot 600 koptelefoons uitgedeeld en er zijn drie podia opgesteld in een driehoek met de dansvloer in het midden. De bands (o.a. De Likt) en dj's strijden om de aandacht van de dansende mensen en hun koptelefoons.

Zou jij hier bij willen zijn? Dat kan! Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Silent Everything in Victorie op 20 februari! Wil je kans maken op de kaarten?

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Silent Everything'.

Deze actie loopt t/m 17 februari.Death DTA

DEATH DTA KOMT MET BODYFARM IN APRIL NAAR DYNAMODeath DTA staat zondag 17 april in Dynamo te Eindhoven. De band is de...

BruceSpringstreennws

OVERZICHT: WAT GAAT ER NAAST BRUCE EN BEYONCÉ NOG... Het concert- en festivalnieuws blijft continu binnenstromen. Als je even niet...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.