De Likt en Jerry Hormone tweemaal te zien in Schiecentrale Rotterdam

De Likt
De Likt en Jerry Hormone tweemaal te zien in Schiecentrale Rotterdam
Door JenitaPostma op 09 december 2020 - 15:48 Op 27 december 2020 is De Likt samen met de Rotterdamse Punklegende Jerry Hormone tweemaal te zien in de Schiecentrale Rotterdam. De bands treden om 18:00 uur en 21:00 uur op. De kaartverkoop voor deze twee coronaproof shows start op donderdag 10 december 10:00 uur via Parfum de BoemBoem. De tickets zullen 15 euro per stuk kosten.

De Likt is een Nederlandstalige hiphopgroep die bekend is van het nummer Ja dat bedoel ik. De leden studeerden aan de Popacademie. De groep won in 2013 de Muzikantenprijs bij de Grote Prijs. in 2015 kwam het eerste album, getiteld De Likt uit en won de groep de Rotterdam Music Award. Na twee succesvolle albums zou het trio in 2020 hun derde album ‘Ctrl-Alt-Delikt’ uitbrengen. Maar daar gooide corona roet in het eten. Afgelopen oktober kwam de Likt met een nieuwe single ‘Man van de Kopstoot’. Samen met Jerry Hormone maakten zij deze onvervalste Rotterdamse kroegenkraker. De echte naam van Jerry Hormone is Jeroen Aalbers. Hij is een Nederlandse schrijver (van onder andere de Borre boekjes), columnist en muzikant uit Rotterdam.

De twee concerten van De Likt en Jerry Hormone worden georganiseerd door Motel Mozaique en Parfum de BoemBoem. De capaciteit is zeer beperkt, dus wees er snel bij!



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zuiderparktheater

ZUIDERPARKTHEATER KAN WEER 4 JAAR DOOR MAAR MOET... Stichting Zuiderparktheater kan weer vier jaar voorruit. Vandaag kreeg de...

Billie Eilish

TOUR VAN BILLIE EILISH MET CONCERTEN IN ZIGGO DOME... Megaster Billie Eilish zou afgelopen zomer op wereldtournee gaan na het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.