Adv: Beleef de ultieme vrijheid met de nieuwe Samsung Galaxy S6 edge

Samsung Galaxy S6 edge
Adv: Beleef de ultieme vrijheid met de nieuwe Samsung Galaxy S6 edge
Door RobZ op 17 juli 2015 - 18:01 Op festivals en bij concerten heb je de vrijheid om te zijn wie je wilt en nieuwe ervaringen op te doen met nieuwe mensen. Er ontstaan spontaan vriendschappen en zo sta je opeens arm in arm met je nieuwe beste vrienden mee te zingen bij je favoriete band.

Zulke momenten leg je graag vast met je smartphone. Soms is dat lastig in het donker en mis je zo jouw moment. Met de Samsung Galaxy S6 edge heb je dat probleem niet want deze presteert uitstekend in het donker en is uitgerust met een bliksemsnelle camera. Binnen 0,7 seconde is deze klaar voor gebruik! Het zal meer tijd kosten je telefoon uit je zak te halen!

De designers van dit prachtig vormgegeven inventieve apparaat werken aan het realiseren van de toekomst en in de Samsung Galaxy S6 edge komt die tot uiting.

Het werken aan de toekomst houdt ook Tom Trago bezig. Met zijn label Voyage Direct draagt hij de zoektocht naar vernieuwende muziek uit. Hij reist de hele wereld over om te werken aan het nieuwe Nederlandse Dance-geluid. Bekijk zijn reis in deze video:



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Chvrchesnieuws

MELKWEG EN AB VERWELKOMEN DIT NAJAAR CHVRCHES Het synthpop trio Chvrches komt op 13 november naar de Amsterdamse zaal...

Paradiso Amsterdam

YELLOW CLAW EERSTE KEER NAAR PARADISO VOOR RAVE MAYHEM Yellow Claw zal op 11 september in Paradiso staan tijdens de eerste editie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.