Corona special: overzicht van live-stream concerten en festivals met o.a. DGTL en Andrea Bocelli

DGTL news_groot
Corona special: overzicht van live-stream concerten en festivals met o.a. DGTL en...
Door Cartman91 op 08 april 2020 - 11:49 Normaal vind je op woensdag hier de rubriek 'In the picture', maar vanwege de bekende maatregelen omtrent het Corona-virus zijn podia en theaters gesloten en kunnen onze verslaggevers en fotografen vanzelfsprekend geen verslagen voor onze sites maken.

In zo goed als heel Europa worden geen concerten meer gehouden. Het gevolg van deze maatregel is dat artiesten geen inkomstenbron meer hebben en hun concerten (soms tegen een donatie) via social media streamen. Hier springen wij op in en maken er tijdelijk (zolang de Corona-crisis aanhoudt) een wekelijks overzicht van streams die je kan bekijken! Deze week met onder meer DGTL, Andrea Bocelli, Nieuwe Nor Nacht en een DJ marathon.

DGTL
Digital DGTL | za 11 april 14:00 uur + zo 12 april

Dancefestival DGTL zou in het Paasweekend met een primeur komen door als eerste festival circulair georganiseerd te zijn. Het Corona-virus gooide echter roet in het eten, maar het festival laat het er niet bij zitten en verplaatst het festivalterrein van de NDSM-Werf naar het internet. Onder de noemer Digital DGTL zijn er live streams te volgen van o.a. Adriatique, Patrice Bäumel, Tom Trago en Mind Against.

De stream zal via deze link te bekijken zijn.


Andrea Bocelli
Music For Hope | zo 12 april 19:00 uur

De Italiaanse tenor Andrea Bocelli zal in deze tijden van het Corona-virus op Paaszondag een optreden geven vanuit de Dom in Milaan. Op uitnodiging van de burgemeester van Milaan zal Andrea dit optreden geven. Dit optreden zal in het teken staan van liefde, herstel en hoop.

Het optreden van Andrea Bocelli is te volgen via zijn eigen Youtube-kanaal.


DJ Dutch Hustlaz
DJ marathon | do 9 april 20:00 uur - zo 19 april 20:00 uur

Amrish Raghosing (DJ Dutch Hustlaz) uit Alphen a/d Rijn runt daar DJ School Alphen. Samen met fotograaf en dance-expert Anthony Donner nemen ze het initiatief om een DJ marathon te houden. Maar liefst tien dagen lang (240 uur) is het de bedoeling om een feestje te bouwen, met maar liefst een verzameling van 200 DJ's. Op het programma staan niet alleen (bekende) top-DJ's maar ook aanstormend talent. Bij iedere set mogen maximaal drie personen aanwezig zijn en na iedere set wordt de draaitafel en materiaal schoongemaakt. Het huidige record staat overigens op drie dagen non-stop, zal dit record verbroken worden? Deze recordpoging is via een live-stream te volgen op deze website.


Nieuwe Nor Nacht
Dance live-stream | iedere zaterdag 21:00 uur

Het Heerlense podium Nieuwe Nor organiseert iedere zaterdag een live-stream met dancemuziek. Zo kan je tóch nog dansend het weekend doorbrengen zonder de mogelijkheid te hebben naar de club of discotheek te kunnen gaan. Komende zaterdag staat RXmode op het programma. De stream kan je volgen via de Facebook-pagina van de Nieuwe Nor.


Supersonic Jazz invites LYMA
Live-stream vanuit Paradiso | wo 8 april 14:00 uur

Door de huidige Corona-maatregelen hebben (veel) artiesten geen inkomen. Om die artiesten toch een harte onder de riem te steken organiseert Paradiso met regelmaat een live-stream concert. Vandaag staat LYMA op het progamma. De live-stream kan je hieronder bekijken:
Isolation Rave

Virtuele rave | vr 10 april 14:00 uur

VICE Benelux en Club organiseren de tweede editie van Isolation Rave, iedere vrijdag voor de rest van de maand april. Komende vrijdag staan Sjamsoedin, De Sluwe Vos, Sophie Blom, Nina de Koning, Afra, Stefan Vincent, Esther Duijn en Ici Sans Merci op het programma. Een live-stream kan je op deze website volgen.


We missen vast nog wel leuke of mooie live-streams die deze week plaatsvinden of plaats hebben gevonden. Laat het hieronder in de comments weten als jij nog pareltjes bent tegengekomen.Nick Cave

NICK CAVE OPTREDENS IN SPORTPALEIS EN ZIGGO DOME...Nick Cave and The Bad Seeds zouden in april tijdens de tour een optreden in...

Doornroosje news

MACHINE HEAD VIERT 25-JARIG JUBILEUM DEBUUTALBUM IN... Metal-grootheid Machine Head uit de VS bestaat inmiddels al bijna drie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.