Winnen: kaarten Happy Camper in Tivoli en Odeon

Door Frits89 op 10 mei 2011 - 12:59 Wat drie jaar in beslag heeft genomen, begon oorspronkelijk als idee: Job Roggeveen had een ideale combinatie van muziekstijlen en animatie in zijn hoofd. Popliedjes moesten het worden, zo compact en melodieus mogelijk. Voor invloeden moest het beste uit verschillende Europese landen worden gehaald. De warme, zwierige kant van de chanson paste erbij, maar ook de broeierige opzwepende gypsiklanken uit de Oost-Europese regionen. De liedjes moesten ook allemaal de sfeer hebben van de meest melancholische filmmuziek. Met behulp van Tim Knol, Kyteman, Ricky Koole, Odilo Girod, Janne Schra, Leine, Bouke Zoete, Helge Slikker, Johannes Sigmond (Blaudzun), Marien Dorleijn (Moss) en David Pino en Appel van Roggeveen's eigen band El Pino & The Volunteers wist hij zijn idee uit te werken tot een erg leuk album. En zo werd na drie jaar werken het idee van Job Roggeveen werkelijkheid.

Happy Camper staat 19 mei in Odeon de Spiegel te Zwolle en op 20 mei in Tivoli in Utrecht. Wil je naar één van die concerten gaan? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert in Odeon en 3x2 kaarten voor het concert in Tivoli(het concert in Tivoli is al een tijdje uitverkocht).

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Happy Camper wilt (Dat doe je hier voor Odeon en hier voor Tivoli). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Happy Camper zou willen, en naar welk concert) naar [email protected] onder vermelding van 'Happy Camper' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



longontstekingennews

BRAINBOX ANNULEERT WEGENS ZWARE LONGONTSTEKINGWegens een zware longontsteking van zanger Kaz Lux, is het concert van...

arminvanbuurennews5

BOETE VOOR GELUIDSOVERLAST ARMIN VAN BUUREN OP... De organisatoren van Citymoves hebben een boete ontvangen van 2.000 euro. Er...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.