Boete voor geluidsoverlast Armin van Buuren op Koninginnedag

Door Marz667 op 10 mei 2011 - 12:51 De organisatoren van Citymoves hebben een boete ontvangen van 2.000 euro. Er mocht maximaal 85 decibel aan geluid worden geproduceerd, maar er werd 108 decibel gemeten door medewerkers van de Milieudienst West-Holland.

Tijdens het Koninginnedagevenement moest Armin van Buuren draaien op de Garenmarkt in zijn eigen woonplaats Leiden. 'Ik vind het wel opmerkelijk dat Armin eerst wordt geridderd en dat er een uur later dan schijnbaar een bekeuring wordt uitgeschreven', aldus Sanne Jacobs van Alda Events.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Happy Camper

WINNEN: KAARTEN HAPPY CAMPER IN TIVOLI EN ODEONWat drie jaar in beslag heeft genomen, begon oorspronkelijk als idee: Job...

thedeafnews

THE DEAF GRATIS OP ‘METROPOLIS PRESENTEERT’ IN ROTOWN Metropolis presenteert op woensdag 11 mei in Rotown de volledige line-up van...

REACTIES

Avatar Guidovm
di 10 mei 2011 13:38

Guidovm Wat triest zeg dat was nog eens voor 17 uur op 30 April! get a life!

 0
Avatar NuxVomica
di 10 mei 2011 13:49

NuxVomica Beetje stomme opmerking (die van Sanne Jacobs), want ik denk niet dat het aan Armin van Buuren lag, maar aan de organisatie. Dus dan maakt het ook geen fuck uit of die gast nou geridderd is of niet.

 -1
Avatar lieman79
di 10 mei 2011 14:45

lieman79 Armin= Geluidsoverlast!

 1
Avatar Guidovm
di 10 mei 2011 18:06

Guidovm NuxVomica schreef:
Beetje stomme opmerking (die van Sanne Jacobs), want ik denk niet dat het aan Armin van Buuren lag, maar aan de organisatie. Dus dan maakt het ook geen fuck uit of die gast nou geridderd is of niet.


Armin is directeur van de organisatie zowel citymove als Alda is van hem! Hij financiert alles dus anders kunnen die events waar hij staat(kost al gauw tussen de 50.000 en n ton!)never gratis zijn he!
Bovendien zetten de dj's vaak het geludi harder kan iedere simpele ziel!
En waarom?Omdat het kan!

 0
Avatar Jezus
di 10 mei 2011 20:01

Jezus Ik vond het nog best zacht eigenlijk... En nee, ik stond niet achteraan.

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.