concert: Coparck in Victorie op VRIJDAG 02 APRIL 2010

  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
  • Awkward I
    Bettie Serveert - 21/02 - Tivoli De Helling
    © Marcel Poelstra
VR.
02 APR
COPARCK Grote zaal, 21:30 uur Victorie, Alkmaar
2010
Hoofdprogramma Coparck
Voorprogramma Awkward I
Toegang €10,- exclusief service kosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 april 2010.
Dat is 5138 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdammers van Coparck timmeren alweer vanaf 1999 aan de weg, maar hebben gedurende die periode helemaal niets aan kwaliteit ingeleverd. De band werd eigenlijk pas echt bekend toen The World of Tomorrow gebruikt werd in een kaasreclame, maar heeft ondertussen ook gewoon vier topalbums op zijn naam staan. A Dog And Ponyshow heet de laatste, die wederom bol staat van de aanstekelijke popliedjes. Live doen de heren er nog eens een schepje bovenop dus vergeet vooral niet even te komen kijken!

Djurre de Haan is de drijvende kracht achter awkward i.
Liedjes komen thuis op de bank of in de badkamer tot stand. Het is folk, maar dan nog net iets meer. Moderner en met meerdere arrangementen, maar zonder de subtiliteit de verliezen. Niet voor niets bracht Excelsior de debuutplaat I Really Should Whisper uit.

Foto's van Coparck, Awkward I

Foto Coparck te Peacedog 2005 Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Excelsior Recordings Label Night - 4/11 - MEZZ Foto Awkward I te Three Blind Wolves - 20/1 - Ekko Foto Awkward I te Moss - 01/12 - Vera Foto Awkward I te Bettie Serveert - 15/2 - Hedon
 
Bekijk alle 1 foto's van Coparck
Bekijk alle 21 foto's van Awkward I

Gerelateerd nieuws