Winnen: 2x2 kaarten voor Awkward I in Altstadt

Awkward I news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor Awkward I in Altstadt
Door ThomasS op 10 april 2018 - 11:24 Singer-songwriter ​Djurre de Haan (oud-bassist Alamo Race Track) maakt muziek onder de naam Awkward I. Hij is ook componist van muziek voor films en theater. Zijn soundtracks voor De Ontmaagding van Eva van End en Aanmodderfakker werden beide genomineerd voor een Gouden Kalf.

Op 18 mei geeft Awkward I een concert in Altstadt, Eindhoven. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven ervoor!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Awkward I'.

Deze winactie loopt tot en met 16 april.


VorstNationaalnews

ZAZ IN FEBRUARI 2019 NAAR VORST NATIONAALIn 2019 keert ZAZ terug naar het podium van Vorst Nationaal (Brussel). Op...

TivoliVredenburg

AURORA KOMT EIND OKTOBER NAAR TIVOLIVREDENBURG EN TRIX De jonge, Noorse electropopzangeres Aurora veroverde na debuutplaat All My...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.