concert: Brainpower in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op WOENSDAG 02 DECEMBER 2009

  • Brainpower
    Bevrijdingsfestival Den Haag 2017
WO.
02 DEC
BRAINPOWER Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
Hoofdprogramma Brainpower
Toegang 17,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 02 december 2009.
Dat is 5259 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na dertig videoclips, tientallen awards en nominaties, twee gouden platen en een vers gewonnen ‘Lifetime Achievement Award’ is de unieke rapper nu in een kleine setting te zien. Intiem en eerlijk. Intens en meeslepend. Serieus en grappig.
Scherpe dubbelzinnigheden zijn kenmerkend voor zijn verbale composities. Maar hij gaat verder dan briljant gevonden woordgrappen en rijmgoocheltrucs. Diepe en voor iedereen herkenbare emoties spelen een grote rol in zijn werk. Dood, liefde, pijn, geluk, wanhoop en wilskracht vormen centrale thema’s. Brainpower’s nummers zijn juweeltjes die hun zeggingskracht niet verliezen. De rapper beschikt over een breed Nederlands- en Engelstalig repertoire van zeven albums en tientallen singles om uit te putten. Binnenkort komt daar nog een splinternieuw Engelstalig album bij. Samen met zijn vaste DJ TLM brengt hij de essentie van Hip Hop ten gehore zoals niemand anders dat in het theater doet.

Foto's van Brainpower

Foto Brainpower te Parkpop 2003 Foto Brainpower te Beeckesteinpop 2001 Foto Brainpower te Vrienden van Amstel 2006 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Brainpower te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017
 
Bekijk alle 10 foto's van Brainpower

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws