concert: Bertolf / Rigby in De Kelder op ZATERDAG 03 OKTOBER 2009

  • Rigby
    Rigby - 1/4 - Effenaar
  • Bertolf
    Zwarte Cross 2012
    © Erik Knevelbaard
ZA.
03 OKT
BERTOLF / RIGBY Zaal, 20:00 uur De Kelder, Amersfoort
2009
Hoofdprogramma Bertolf Rigby
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 oktober 2009.
Dat is 4243 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rigby is een pop-/rockband, bijeengebracht in 2008 door Christon Kloosterboer, met alle leden van het Rotterdams conservatorium. Zij hebben als doel pop-/rockliedjes maken voor een breed publiek. In 2008 werd de debuutsingle Pass You By in eigen beheer uitgebracht. Het nummer was niet van de radio te branden. Later kwam de single Parade uit. Dit werd een grote hit en de band werd uitgenodigd op te treden in De Wereld Draait Door, in de Heineken Music Hall en als voorprogramma van de Kaiser Chiefs. Dit jaar, op 5 juni, is hun debuutalbum Everything Must Go uitgekomen.

Bertolf
De vrolijke gitaarklanken van Bertolf komen je misschien bekend voor, en dat is niet zo raar want deze gitaatspelende, zingende en songwritende duizendpoot draait al wat langer mee dan je zou denken. Zo was hij bijvoorbeeld de gitarist van Ilse de Lange. Dat de Drontenaar het ook allemaal prima in z’n eentje kan bewijst hij maar weer met hits als Another Day en For Life. Wat wil je nog meer?

Foto's van Bertolf, Rigby

Foto Bertolf te Novastar/ Sue The Night/ Bertolf - 16/10 - Groenmarktkerk Foto Bertolf te Zwarte Cross 2012 Foto Bertolf te Lowlands 2009 Foto Bertolf te Lowlands 2009 Foto Bertolf te Noorderslag weekend 2009 Foto Bertolf te Bertolf - 25/3 - De Helling
 
Bekijk alle 60 foto's van Bertolf
Bekijk alle 83 foto's van Rigby

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest