concert: Snow Patrol in Ziggo Dome op ZATERDAG 08 FEBRUARI 2025

  • Snow Patrol
    Rockin Park 2012
    © Arend Jan Hermsen
  • Snow Patrol
    Lowlands 2010
ZA.
08 FEB
SNOW PATROL 20:00 uur Ziggo Dome, Amsterdam
2025
Hoofdprogramma Snow Patrol
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Snow Patrol in Ziggo Dome
Tickets Snow Patrol:
Weet waar je koopt!
za 08 feb
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,80

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Snow Patrol vierde onlangs dat zij 25 jaar in het vak zitten en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld voor zichzelf weten te creëren. De hit Chasing Cars, waarmee de band wereldwijde bekendheid kreeg, werd bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw. Sinds hun debuut Songs for Polarbears (1998) schiet de muziek van de band als een raket de wereld in en hebben zij bijzondere prestaties behaald: zo zijn er wereldwijd ruim 17 miljoen albums verkocht, hebben zij meer dan een miljard streams, 5 UK Platinum Albums, een Ivor Novello Award en is de band genomineerd voor een Grammy en een Mercury Music Prize.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ziggo Dome in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ziggo Dome in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Snow Patrol in Ziggo Dome plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Snow Patrol

Foto Snow Patrol te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Snow Patrol te Lowlands 2010 Foto Snow Patrol te Pinkpop 2018 - vrijdag Foto Snow Patrol te Rockin Park 2012 Foto Snow Patrol te Sziget 2009 Foto Snow Patrol te Pinkpop 2009
 
Bekijk alle 65 foto's van Snow Patrol

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan