Snow Patrol volgend jaar met nieuwe Europese tournee langs Amsterdam en Brussel

Snow Patrol
Snow Patrol volgend jaar met nieuwe Europese tournee langs Amsterdam en Brussel
Door MartinaFagel op 30 mei 2024 - 10:24 Op zaterdag 8 februari 2025 keert Snow Patrol terug naar de Ziggo Dome in Amsterdam! De band stond op 14 januari 2019 voor het eerst in de Ziggo Dome en komt zes jaar later dus terug. Op zondag 9 februari 2025 geeft de band ook een concert in Vorst Nationaal in Brussel. Beide concerten zijn onderdeel van hun Europe Tour 2025.

Snow Patrol vierde onlangs dat de band 25 jaar in het vak zit en hebben in die periode een unieke plaats in de muziekwereld voor zichzelf weten te creëren. De hit Chasing Cars, waarmee de band wereldwijde bekendheid kreeg, werd bekroond met de titel ‘Most Played Song’ op de UK radio in de 21e eeuw. Sinds hun debuut Songs for Polarbears (1998) schiet de muziek van de band als een raket de wereld in en hebben zij bijzondere prestaties behaald: zo zijn er wereldwijd ruim 17 miljoen albums verkocht, hebben zij meer dan een miljard streams, 5 UK Platinum Albums, een Ivor Novello Award en is de band genomineerd voor een Grammy en een Mercury Music Prize.

Wil jij bij een van deze concerten van de Engelse rockband aanwezig zijn? Tickets voor deze concerten gaan volgende week vrijdag 7 juni om 10:00 in de verkoop. De ticketprijs is vanaf €44,80. Hieronder kan jij jouw ticket bemachtigen.

08-02-2025 - Snow Patrol - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
09-02-2025 - Snow Patrol - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Stel een reminder in voor het concert in de Ziggo Dome en/of Vorst Nationaal.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Snow Patrol in Ziggo Dome
Tickets Snow Patrol
KIES TICKET
za 08 feb
Snow Patrol
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 44,80
zo 09 feb
Snow Patrol
Vorst Nationaal, Brussel
zo 09 feb
Snow Patrol
Vorst Nationaal, Brussel
€ 43,57 - 63,72
Käärijä

KÄÄRIJÄ (VAN 'CHA CHA CHA' OP EUROVISIESONGFESTIVAL)...De Fin Käärijä werd tweede in het Eurovisiesongfestival 2023 met het...

AFAS Live

THE LAST AIRBENDER IN CONCERT IN 2025 OOK NAAR... Na diverse uitverkochte shows in Nederland én België komt op vrijdag 4 april...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.