concert: Ben Howard in 013 op ZONDAG 10 NOVEMBER 2024

  • Ben Howard
    Ben Howard - 15/4 - Tivoli
  • Ben Howard
    Pinkpop 2013 - Zondag
    © Joost Doensen
ZO.
10 NOV
BEN HOWARD Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2024
Hoofdprogramma Ben Howard
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ben Howard in 013
Tickets Ben Howard:
Weet waar je koopt!
zo 10 nov
013, Tilburg
€ 57,12

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Ben Howard viert het 10-jarig jubileum van zijn veelgeprezen album, “I Forget Where We Were” met een nieuwe tour. Het is de eerste keer dat Ben een album in zijn geheel opnieuw uitvoert. Fans kunnen daarnaast ook live uitvoeringen verwachten van nummers uit de tijd van de oorspronkelijke release van het album, inclusief b-kantjes en zeldzame nummers.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ben Howard in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ben Howard

Foto Ben Howard te Ben Howard - 19/06 - Koninklijk Theater Carré Foto Ben Howard te Pinkpop 2013 - Zondag Foto Ben Howard te Ben Howard - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Ben Howard te Down The Rabbit Hole 2023 - Zondag Foto Ben Howard te Pinkpop 2013 - Zondag Foto Ben Howard te Ben Howard - 18/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 99 foto's van Ben Howard

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan