Ben Howard voegt derde Nederlandse show toe in Phil Haarlem

review: Ben Howard - 7/7 - AFAS live Ben Howard
Ben Howard voegt derde Nederlandse show toe in Phil Haarlem
Door tessamaria op 13 april 2023 - 12:09 Al eerder werd bekend dat Ben Howard twee shows zou geven in Koninklijk Theater Carré op 19 en 20 juni. Deze shows zijn strak uitverkocht. Daarom zal Ben op woensdag 21 juni ook een show geven in Phil Haarlem. Howard staat aan de vooravond van zijn vijfde album en hij is klaar om een deel van zijn nieuwe materiaal al live aan zijn fans te laten horen.

Ben Howard haalde met zijn in 2011 uitgebrachte debuutalbum 'Every Kingdom' driemaal de platina status en zijn recente album 'Collections From The Whiteout' (2021) debuteerde op #1 in de album lijsten van het Verenigd Koninkrijk. Bij een optreden van Howard kan je ultiem genieten van zijn bijzondere gitaarspel en indringende stem. De laatste keer dat Ben Howard te zien was in Nederland, is al een hele tijd geleden. Zijn laatste optreden was in november 2018 in TivoliVredenburg.

De kaartverkoop begint op maandag 17 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Ben Howard op 21 juni in de Phil Haarlem. Je bent tussen de €60,50 en €65 kwijt aan een ticket. Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier eenreminder in!



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Waylon news

WAYLON RUIM 30 KEER IN HET THEATER TE ZIEN MET... Waylon heeft aangekondigd dat zijn theatershow 'Gewoon Willem' wordt...

Cloudsurfers

CLOUDSURFERS MET NIEUW ALBUM SUBHUMAN ESSENCE OP TOUR De Nijmeegse indieband Cloudsurfers komt in september met een nieuw album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.