concert: Inspired by Bruckner 2+5 in Muziekgebouw aan 't IJ op ZONDAG 15 SEPTEMBER 2024

  • Pitou
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
  • Pitou
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure
ZO.
15 SEP
INSPIRED BY BRUCKNER 2+5 15:00 uur Muziekgebouw aan 't IJ, Amsterdam
2024
Toegang € 28,00 – € 35,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Apotheose bij Richter, terug in de tijd bij Gustavs

Wat blijft er over van Bruckner als Camerata RCO Christiaan Richters werk geïnspireerd op Bruckners Vijfde symfonie speelt? Het ensemble van leden met het Concertgebouworkest-DNA speelde al menig bewerking van Brucknersymfonieën in kleine bezetting. Blijft Bruckner herkenbaar? Hetzelfde vraagt Frieda Gustavs zich af. De componiste, die naar eigen zeggen opgroeide in de trein tussen Amsterdam en het Duitse Stralsund, heeft maar liefst vijftien trombones nodig om aan Bruckner te refereren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Muziekgebouw aan 't IJ in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Inspired by Bruckner 2+5 in Muziekgebouw aan 't IJ plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Pitou

Foto Pitou te Pukkelpop 2022 - vrijdag Foto Pitou te Motel Mozaïque 2023 Foto Pitou te Motel Mozaïque 2023 Foto Pitou te Bazart - 2/12 - Patronaat Foto Pitou te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Pitou te Pitou 13/05 Bitterzoet
 
Bekijk alle 65 foto's van Pitou

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws