concert: Motionless in White in 013 op VRIJDAG 14 FEBRUARI 2025

  • Motionless in White
    Motionless in White - 22/11 - Effenaar
    © Eva Bakker
  • Motionless in White
    Motionless in White - 22/11 - Effenaar
    © Eva Bakker
VR.
14 FEB
MOTIONLESS IN WHITE Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2025
Hoofdprogramma Motionless in White
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Motionless in White in 013
Tickets Motionless in White:
Weet waar je koopt!
vr 14 feb
013, Tilburg
€ 36,80

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse metalcoreband Motionless in White geeft het genre een gothic twist. Horror-themateksten vloeien samen met gothic rock, industrial metal, synths en breakdowns! In 2023 behaalde de band groot succes met het album 'Scoring The End Of The World'. Het album waarop ze samenwerkten met onder andere Knocked Loose en Beartooth. Met laatstgenoemde gingen ze in hetzelfde jaar ook op tour, waarna het hoog tijd is om met een eigen headline-show richting Amsterdam te komen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in 013 in Tilburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Motionless in White in 013 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Motionless in White

Foto Motionless in White te Beartooth - 21/03 - 013 Foto Motionless in White te Motionless in White - 1/2 - TivoliVredenburg Foto Motionless in White te Motionless in White - 22/11 - Effenaar Foto Motionless in White te Motionless in White - 1/2 - TivoliVredenburg Foto Motionless in White te Jera On Air 2023 - zaterdag 24 juni Foto Motionless in White te Motionless in White - 22/11 - Effenaar
 
Bekijk alle 25 foto's van Motionless in White

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan