Beartooth met 'The Below Tour' in februari naar 013 en Ancienne Belgique

Beartooth
Beartooth met 'The Below Tour' in februari naar 013 en Ancienne Belgique
Door RobZ op 29 maart 2021 - 10:22 De Amerikaanse post-hardcore band Beartooth, onder leiding van de charismatische Caleb Shomo, gaat begin 2022 op tour in het kader van hun langverwachte vierde album. Hierbij wordt Nederland en België niet overgeslagen. Op 14 februari staat Beartooth in 013 Tilburg en 15 februari wordt Ancienne Belgique in Brussel aangedaan. Stray From The Path en Motionless in White gaan mee op tour als special guests.

Sinds de release van hun debuutalbum ‘Disgusting’ in 2014 heeft Beartooth zich gevestigd als een van de referenties van de internationale metalscene. Dankzij hun clevere mix van punk, metal en hardcore verleidde de band een groot publiek.

Beartooth komt met hun 'The Below Tour' de volgende concerten in Nederland en België spelen:
14-02-2022 - Beartooth - 013, Tilburg (tickets)
15-02-2022 - Beartooth - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

Tickets voor beide shows gaan vrijdag 2 april om 10:00 uur in de voorverkoop. Via de bovenstaande links zorg je dat je aanwezig bent. Voor het concert in 013 gaan tickets voor 33,40 over de digitale toonbank. In Ancienne Belgique ben je met 30 euro per ticket iets goedkoper uit. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kunnen we regelen! Hier stel je een ticketreminder in voor het concert in 013 en hier voor de show in Ancienne Belgique.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Dimitri Vegas & Like Mike

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE IN DECEMBER TWEEMAAL IN...Party alert! Sinds 2013 is het een terugkerende afspraak in de agenda van...

AFAS Live

DÉFANO HOLWIJN KOMT MET CLUB AVONDKLOK XXL SHOW IN... Défano Holwijn geeft dit najaar een Club Avondklok XXL show in de AFAS Live...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.