concert: St Vincent in De Roma op DINSDAG 04 JUNI 2024

  • St. Vincent
    David Byrne & St. Vincent - 25/08 - Vredenburg
    © Erik Knevelbaard
  • St. Vincent
    David Byrne & St. Vincent - 25/08 - Vredenburg
    © Erik Knevelbaard
DI.
04 JUN
ST VINCENT 20:00 uur De Roma, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma St. Vincent
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets St Vincent in De Roma
Tickets St Vincent:
di 04 jun
De Roma, Antwerpen
€ 31,00 - 33,00

EXTRA INFORMATIE

Nochtans liep het pad van Annie Clark niet over rozen. In 2010 belandde haar vader achter de tralies. Toen hij negen jaar later vrijkwam, schreef ze de emoties die daarmee gepaard gingen van zich af in een aantal nieuwe songs. Het resultaat was Daddy’s Home (2021), een album gedrenkt in sepia waarmee St. Vincent terugblikt op haar kindertijd. De muziek van St. Vincent is niet vrijblijvend. Met ieder nieuw album sluit ze een periode in haar leven af en zet ze de toekomst naar een nieuwe toekomst wagenwijd open. Ondertussen is het aftellen naar de release van opvolger All Born Screaming. Eerste single Broken Man bewijst alvast dat St. Vincent op de top van haar kunnen zit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in De Roma in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van De Roma in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat St Vincent in De Roma plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van St. Vincent

Foto St. Vincent te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto St. Vincent te Lowlands 2014 - dag 3 Foto St. Vincent te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto St. Vincent te Lowlands 2014 - dag 3 Foto St. Vincent te David Byrne & St. Vincent - 25/08 - Vredenburg Foto St. Vincent te Le Guess Who? 2014
 
Bekijk alle 44 foto's van St. Vincent

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws