St. Vincent in juni ook concert in Antwerpen

St. Vincent
St. Vincent in juni ook concert in Antwerpen
Door MartinaFagel op 08 april 2024 - 11:34 St Vincent (Annie Clark) geeft op 4 juni 2024 een concert in De Roma, Antwerpen. Eerder werd al bekend dat ze een van de artiesten is van het Best Kept Secret Festival.

De wereld leerde St Vincent voor het eerst kennen in 2007 met het mooie ingetogen, Marry Me. Sindsdien stormt de eigenzinnige Amerikaanse singer-songwriter als een wervelwind door de indiepopscene. Toen in 2017 MASSEDUCTION uitkwam, was het hek helemaal van de dam. Met de titeltrack won St. Vincent de Grammy voor beste rocksong, New York had er in één klap een wereldster bij.

Nochtans liep het pad van Annie Clark niet over rozen. In 2010 belandde haar vader achter de tralies. Toen hij negen jaar later vrijkwam, schreef ze de emoties die daarmee gepaard gingen van zich af in een aantal nieuwe songs. Het resultaat was Daddy’s Home (2021), een album gedrenkt in sepia waarmee St. Vincent terugblikt op haar kindertijd. De muziek van St. Vincent is niet vrijblijvend. Met ieder nieuw album sluit ze een periode in haar leven af en zet ze de weg naar een nieuwe toekomst wagenwijd open. Ondertussen is het aftellen naar de release van opvolger All Born Screaming. Eerste single Broken Man bewijst alvast dat St. Vincent op de top van haar kunnen zit.

Wil jij bij het concert van St. Vincent zijn in Antwerpen?
Bestel via deze link jouw ticket voor St Vincent 04-06-2024 in De Roma Antwerpen. Tickets kosten 31 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets St Vincent in De Roma
Tickets St Vincent
di 04 jun
De Roma, Antwerpen
€ 31,00 - 33,00
TV GIRL

TV GIRL STAAT IN AUGUSTUS IN LOTTO ARENA EN AFAS LIVEDe Amerikaanse band TV GIRL komt op woensdag 21 augustus naar Lotto Arena...

THE GHOST INSIDE

THE GHOST INSIDE KOMT NAAR BELGIË EN NEDERLAND MET... The Ghost Inside heeft aangekondigd een Europese tour te gaan doen. Op 20...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.