concert: Vampire Weekend in AFAS Live op ZONDAG 15 DECEMBER 2024

  • Vampire Weekend
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Vampire Weekend
    De Wereld Draait Buiten 2013
    © Arend Jan Hermsen
ZO.
15 DEC
VAMPIRE WEEKEND Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Vampire Weekend
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Vampire Weekend in AFAS Live
Tickets Vampire Weekend:
Weet waar je koopt!
zo 15 dec
AFAS Live, Amsterdam
€ 50,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De band werd opgericht in 2006 en bestaat uit zanger en gitarist Ezra Koenig, drummer Chris Tomson en bassist Chris Baio. In 2008 bracht Vampire Weekend hun gelijknamige debuutalbum uit, dat wereldwijd werd ontvangen als een van de beste indierockplaten van dat jaar. Hierop zijn onder andere bekende hitsingles zoals A-punk en Oxford Comma te horen. Vampire Weekend staat bekend om hun unieke sound. Hun muziek wordt omschreven als stuiterende indierock met een aanstekelijke mix van afrobeats, Caribische ritmes en westerse popmuziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Vampire Weekend in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Vampire Weekend

Foto Vampire Weekend te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Vampire Weekend te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag Foto Vampire Weekend te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto Vampire Weekend te Rock Werchter 2010 Foto Vampire Weekend te Iceland Airwaves Festival 2008 Foto Vampire Weekend te Down the Rabbit Hole 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 34 foto's van Vampire Weekend

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan