concert: Ciao Lucifer in Rotown op VRIJDAG 13 DECEMBER 2024

  • Ciao Lucifer
    Festival Stille Nacht 2019
    © Parcifal Werkman
  • Ciao Lucifer
    Motel Mozaïque 2023
    © Anja de Bruijn
VR.
13 DEC
CIAO LUCIFER 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Ciao Lucifer
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ciao Lucifer in Rotown
Tickets Ciao Lucifer:
Weet waar je koopt!
vr 13 dec
Rotown, Rotterdam
€ 16,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Ciao Lucifer zit boordevol vrolijke deuntjes; ze zijn de levende essentie van een feel-good band. Hoewel ze zingen over persoonlijke onderwerpen, is hun uiteindelijke doel mensen blij maken en ze aan het dansen krijgen, en dat lukt hen gemakkelijk. Hun oorwurmen zijn meestal heel helder en duidelijk, en zweven op de grens tussen indie en hedendaagse pop. Met een gezonde dosis humor en quirkiness betreden ze het podium en verlaten het niet voordat iedereen aan het dansen is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rotown in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ciao Lucifer in Rotown plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Ciao Lucifer

Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Ciao Lucifer - 15/09 - Bitterzoet Foto Ciao Lucifer te Festival Stille Nacht 2019
 
Bekijk alle 15 foto's van Ciao Lucifer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws