concert: Iamx in Gigant op VRIJDAG 06 SEPTEMBER 2024

  • Iamx
    Wave Gotik Treffen 2022
    © Jarka van der Velden
VR.
06 SEP
IAMX Popzaal, 20:30 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Iamx
Toegang €32

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Na meer dan 10 jaar komt IAMX terug naar Apeldoorn met de Fractures Tour! De Britse band onder leiding van Chris Corner (ook frontman van triphopgroep Sneaker Pimps) tilt je met hun industriële synthpop met electronic en postpunkinvloeden naar hogere sferen.

De X staat in de wiskunde voor het variabele en onvoorspelbare en dat is precies wat Chris Corner omarmt: diversiteit, fluïditeit, complexiteit, maar bovenal ook creativiteit. De band breekt alle kaders rondom genre en genders af met een berg artistieke visie en experiment.

In 2023 verscheen het album Fault Lines¹, met grandioze, provocerende productie en teksten. Zijn metgezel, Fault Lines², wordt in 2024 verwacht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Iamx in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Iamx

Foto Iamx te IAMX - 17/10 - De Helling Foto Iamx te Wave Gotik Treffen 2022 Foto Iamx te IAMX - 17/10 - De Helling Foto Iamx te Sziget 2009 Foto Iamx te IAMX - 17/10 - De Helling Foto Iamx te IAMX - 17/10 - De Helling
 
Bekijk alle 21 foto's van Iamx

Gerelateerd nieuws