IAMX komt begin december naar De Helling

IAMX
IAMX komt begin december naar De Helling
Door ThomasS op 06 oktober 2016 - 11:46 IAMX is het muzikale alter ego van Chris Corner, tevens frontman van de band Sneaker Pimps. Met zijn duistere synthpop gaat hij de wereld over. Dit jaar bracht hij de ep Everything Is Burning uit, deze bevat nieuwe tracks en remixen van Metanoia-nummers.

Op zaterdag 3 december staat hij in De Helling te Utrecht. De kaarten kosten 20 euro en deze gaan vrijdag 7 oktober in de voorverkoop.

Tijdens zijn concerten valt er ook visueel het een en ander te beleven de videoprojecties zijn soms ook door Corner zelf gemaakt.
jake bugg

JAKE BUGG EN BLOSSOMS KOMEN EIND NOVEMBER NAAR... Jake Bugg zou eind november ook al naar de Melkweg en Songbird Festival...

the toy dolls

THE TOY DOLLS VOOR VIJF NIEUWE CONCERTEN NAAR NEDERLAND De feest/punk-rockband The Toy Dolls komen in februari langs Venlo, Breda,...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
do 06 okt 2016 12:39

E-Clect-Eddy Chris Corner heeft er weer zin in en heeft dus weer een productieve periode. Het podium van De Helling is eigenlijk te klein voor deze act, ze verdienen een breder publiek maar zo is het wel genieten voor de die-heart-fans :)

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.