concert: Suzanne Vega in Openluchttheater Valkenburg op DONDERDAG 04 JULI 2024

  • Suzanne Vega
    Susana Vega - 02/06 - TivoliVredenburg
    © Irwan Notosoetarso
  • Suzanne Vega
    Susana Vega - 02/06 - TivoliVredenburg
    © Irwan Notosoetarso
DO.
04 JUL
SUZANNE VEGA 20:30 uur Openluchttheater Valkenburg, Valkenburg
2024
Hoofdprogramma Suzanne Vega
Toegang € 35,00

EXTRA INFORMATIE

Suzanne Vega, de New Yorkse folkwereldster komt naar Valkenburg!

Vega is zonder twijfel een van de meest vooraanstaande songwriters aller tijden. Met haar liedjes richt de Grammy-award winnende zangers zich vooral op het stadsleven, de gewone mens en onderwerpen uit de echte wereld. Suzanne Vega is bij wie Taylor Swift de mosterd haalde voor haar folkplaten.
Maar liefst 30 jaar geleden was haar stem voor het eerst op de radio te horen. Sindsdien behoort ze tot de top der songwriters en kan iedereen klassiekers als "Tom's Diner", "Luka" & "Marlene on the Wall" moeiteloos meezingen.

Suzanne Vega wordt op het podium vergezeld door haar vaste gitarist, Gerry Leonard. Met Leonard, die naast zijn werk met Suzanne Vega ook zijn sporen verdiende aan de zijde van o.a. David Bowie, Rufus Wainwright en Cyndi Lauper, brengt Suzanne Vega in ons openluchttheater een carrière-omvattende show met natuurlijk favorieten als Tom's Diner, Luka, Marlene on the Wall en meer!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Valkenburg in Valkenburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Suzanne Vega in Openluchttheater Valkenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Suzanne Vega

Foto Suzanne Vega te Susana Vega - 02/06 - TivoliVredenburg Foto Suzanne Vega te Suzanne Vega - 29/06 - Zuiderparktheater Foto Suzanne Vega te Suzanne Vega - 04/03 - Arminius Foto Suzanne Vega te Suzanne Vega - 04/03 - Arminius Foto Suzanne Vega te Suzanne Vega - 04/03 - Arminius Foto Suzanne Vega te Suzanne Vega - 04/03 - Arminius
 
Bekijk alle 37 foto's van Suzanne Vega

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws