Suzanne Vega op 3 juli naar de Paterskerk in Eindhoven

review: Susana Vega - 02/06 - TivoliVredenburg Suzanne Vega
Suzanne Vega op 3 juli naar de Paterskerk in Eindhoven
Door johnnyd op 28 januari 2020 - 10:37 Suzanne Vega komt op 3 juli voor een optreden naar de Paterskerk in Eindhoven. De New Yorkse singer-songwriter staat op 9 mei ook in De Waalse kerk in Amsterdam, maar dat optreden is al uitverkocht. De voorverkoop voor het concert in Eindhoven begint vrijdag 31 januari om 10.00 uur.

Het optreden staat in het teken van het album 'An Evening Of New York Songs And Stories' dat in april zal uitkomen. Daarop staan herinterpretaties van bekende Vega-songs als 'Luka', 'Tom's Diner' en 'Ludlow Street'. Alle songs hebben gemeen dat ze geïnspireerd zijn door Vega's woonplaats New York.

Suzanne Vega brak in de jaren 80 door als onderdeel van de folkrevival. Haar titelloze debuutalbum uit 1985 gooide hoge ogen. Twee jaar later baarde de single 'Luka' over een misbruikte jongen opzien. Het a capella-liedje 'Tom's Diner' wordt in 1990 een onverwachte wereldhit als de Britse producers DNA het remixen. Suzanne Vega bracht tot nog toe negen albums uit.

De Suzanne Vega-optredens in Amsterdam en in Gent zijn al uitverkocht. Voor een ticket voor het optreden in de Paterskerk in Eindhoven op 3 juli kun je hier terecht.

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop voor Suzanne Vega in de Paterskerk in Eindhoven begint? Hier kun je instellen dat we je dan een mailtje sturen.


Suzanne Vega in Muziekgebouw Eindhoven is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

SCOTT BRADLEE'S POSTMODERN JUKEBOX IN OKTOBER NAAR...Na meerdere uitverkochte shows komt Scott Bradlee's Postmodern Jukebox in...

passenger

PASSENGER IN OKTOBER NAAR AFAS LIVE EN KONINKLIJK... Vandaag maakt Passenger bekend dat hij in het najaar van 2020 voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.