Suzanne Vega begin 2021 ook naar TivoliVredenburg

Suzanne Vega news_groot
Suzanne Vega begin 2021 ook naar TivoliVredenburg
Door Kellyvermeer op 23 juni 2020 - 12:34 De Amerikaanse singer-songwriter Suzanne Vega geeft begin 2021 een extra concert in Nederland. Vorig jaar had ze al een aantal uitverkochte shows staan, maar vanwege de coronamaatregelen zijn deze verplaatst.

Suzanne heeft haar debuut album in 1985 uitgebracht en deze werd warm onthaald. Je zou haar onder andere kunnen kennen van hits als 'Luka' en 'Tom's Diner'. Het nummer 'Luka' is waarschijnlijk de enige hit die ooit geschreven is vanuit het perspectief van een jongen die misbruikt is. 'Tom's Diner' is een a-cappella nummer en werd al remix van van danceduo DNA een hit in de nachtclubs.

De zangeres zou op 3 juli een uitverkocht optreden geven Paterskerk in Eindhoven, maar deze show krijgt nog een vervangende datum. Ook geeft Suzanne op 24 januari 2021 een uitverkocht concert in De Waalse Kerk in Amsterdam. Ruimte genoeg voor een extra concert in TivoliVredenburg. Dit concert gaat op 3 februari 2021 plaatsvinden. Wil je graag aanwezig zijn bij dit concert? Tickets kosten €35,25 per stuk. Via deze link koop je kaartjes voor Suzanne Vega in TivoliVredenburg. De kaartverkoop begint 26 juni om 10:00 uur. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een ticketreminder in.

Altin Gün

ALTIN GÜN KOMT DEZE ZOMER NAAR MEERDERE NEDERLANDSE...Vandaag werd al bekend dat Altin Gün twee concerten geeft in Doornroosje om...

Altin Gun

VALKHOF FESTIVAL EN DOORNROOSJE KONDIGEN 7-DAAGS... Van 18 tot en met 24 juli organiseren het Valkhof Festival en Doornroosje een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.