concert: Engelbert Humperdinck in Koningin Elisabethzaal op VRIJDAG 06 SEPTEMBER 2024

VR.
06 SEP
ENGELBERT HUMPERDINCK 20:00 uur Koningin Elisabethzaal, Antwerpen
2024
Hoofdprogramma Engelbert Humperdinck

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Op vrijdag 6 september brengt de Britse zanger, Engelbert Humperdinck zijn 'The Last Waltz Farewell' tour naar de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. In zijn 50-jarige carrière heeft Engelbert Humperdinck meer dan 140 miljoen albums verkocht, waaronder 64 gouden en 35 platina albums. Daar stopt het succes niet want Humperdinck heeft ook vier Grammy-nominaties, een Golden Globe en sterren op de Walk of Fame in Hollywood en Las Vegas bij elkaar gezongen. Humperdincks repertoire overstijgt alle genres: Van de meest romantische ballades tot soundtracks maar ook disco, rock en zelfs gospel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Koningin Elisabethzaal in Antwerpen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Engelbert Humperdinck in Koningin Elisabethzaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws