Exclusief Nederlands concert Engelbert Humperdinck in Muziekgebouw Eindhoven

Engelbert Humperdinck
Exclusief Nederlands concert Engelbert Humperdinck in Muziekgebouw Eindhoven
Door RobZ op 25 mei 2021 - 10:32 De legendarische Britse zanger Engelbert Humperdinck staat op 19 april 2022 in Muziekgebouw Eindhoven. In zijn 50-jarige carrière heeft Engelbert Humperdinck meer dan 140 miljoen albums verkocht, waaronder 64 gouden en 35 platina albums.

Daar stopt het succes niet want Humperdinck heeft ook vier Grammy-nominaties, een Golden Globe en sterren op de Walk of Fame in Hollywood en Las Vegas bij elkaar gezongen. Humperdincks repertoire overstijgt alle genres: Van de meest romantische ballades tot soundtracks maar ook disco, rock en zelfs gospel. Enkele van zijn grootste hits zijn 'After The Lovin', 'The Last Waltz', 'Spanish Eyes', 'Quando, Quando, Quando' en het onvergetelijke '(Please) Release Me', dat maar liefst 56 weken in de hitlijsten stond. Zijn lied 'Ten Guitars' werd het onofficiële volkslied van Nieuw-Zeeland.

Er is nog geen voorprogramma bekend gemaakt, dus misschien moet Rene le Blanc de avond vrijhouden.


Tickets voor het concert van Engelbert Humperdinck in Muziekgebouw Eindhoven gaan vrijdag 28 mei om 10:00 uur in de vooverkoop. Aanwezig zijn kost 67 euro. Via deze link koop je tickets voor Engelbert Humperdinck in Muziekgebouw Eindhoven. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier stel je een reminder in.

Engelbert Humperdinck speelt op 18 april ook in Kursaal Oostende. Hier is de voorverkoop al even bezig.
Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefMarco Borsato news

'HEF JE GLAS MET MIJ' TOURNEE MARCO BORSATO LANGS...Na een sabbatical van meer dan een jaar, keert Marco Borsato terug op de...

ziggoDomelogo

EXTRA CONCERT VAN ERIC CLAPTON IN DE ZIGGO DOME De Europese tournee van Eric Clapton krijgt een extra concert in Amsterdam....

REACTIES

Avatar Haario
di 25 mei 2021 11:02

Haario De Britse René!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.