Engelbert Humperdinck dit jaar nog naar Utrecht

Door JT1990 op 11 oktober 2011 - 15:40 Op donderdag 14 december komt de legendarische popzanger Engelbert Humperdinck naar Nederland. In 2007 stond deze populaire en stijlvolle artiest nog zes keer samen met de Toppers in de Amsterdam Arena. Nu zal hij een éénmalig zit concert geven in Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht.

Humperdinck wordt vaak in één adem genoemd met grootheden als Frank Sinatra en Tom Jones, wat niet verwonderlijk is. Hij heeft namelijk vier Grammy's, een Golden Globe voor Entertainer van het Jaar en hiernaast heeft hij 63 gouden en 24 platina platen op zijn naam staan. Dit komt omdat hij maar liefst 150 miljoen albums heeft verkocht. Hij heeft zelfs zijn eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood.

De voorverkoop voor dit concert in Muziekcentrum Vredenburg start op zaterdag 15 oktober om 10.00 uur. De prijs voor dit concert is helaas nog niet bekend.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



PetePhilly

WINNEN: 2X2 KAARTEN PETE PHILLY IN HET PATRONAATNa zijn tijd met Perquisite, het winnen van vele international awards, overal...

KarmaToBurnnews5

KARMA TO BURN DRIE KEER IN NEDERLAND De instrumentale stonerband Karma to Burn komt in November voor drie...

REACTIES

Avatar riazor
di 11 okt 2011 15:46

riazor Doet Ivo Niehe het voorprogramma?

 0
Avatar Jovink
wo 12 okt 2011 10:48

Jovink hahaha xD mooie riazor ^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.