concert: Seasick Steve in Ancienne Belgique (AB) op DONDERDAG 24 OKTOBER 2024

  • Seasick Steve
    Pinkpop 2012 - Maandag
    © Erik Knevelbaard
  • Seasick Steve
    Pinkpop 2012 - Maandag
    © Erik Knevelbaard
DO.
24 OKT
SEASICK STEVE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Seasick Steve

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

2024 betekent een comeback van Seasick Steve met een nieuw album en een nieuwe Europese tour in het najaar. Op donderdag 24 oktober kan je deze grootheid uit de bluesscene zien optreden in Ancienne Belgique.

Bijna 20 jaar geleden gaf Seasick Steve, een toen nog onbekende Amerikaanse singer-songwriter, een meesterlijk optreden bij de Britse presentator Jools Holland. De man had niets anders dan een oude stompbox en een aftandse driesnarige gitaar. En toch was zijn optreden een voltreffer, waarvan de impact bijna twintig jaar later nog steeds voelbaar is. Sindsdien heeft Seasick Steve op bijna elk groot festival ter wereld gespeeld, wereldwijd bijna 2 miljoen albums verkocht en drie top 10-albums uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk. Zoals altijd heeft Seasick Steve een memorabele avond voor ons in petto op 24 oktober in AB. Niet te missen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Seasick Steve in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Seasick Steve

Foto Seasick Steve te Seasick Steve - 10/09 - Effenaar Foto Seasick Steve te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto Seasick Steve te Zwarte Cross 2014 - Dag 2 Foto Seasick Steve te Once in a blue moon festival 2018 Foto Seasick Steve te Bospop 2022 - Zondag Foto Seasick Steve te Dauwpop 2014
 
Bekijk alle 103 foto's van Seasick Steve

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws