Seasick Steve met zijn tour langs Amsterdam en Antwerpen

Seasick Steve
Seasick Steve met zijn tour langs Amsterdam en Antwerpen
Door larissapronk op 15 oktober 2019 - 10:38 Ter ere van zijn nog titelloze nieuwe album dat in het voorjaar van 2020 verschijnt, gaat Seasick Steve in 2020 op tour door Europa. Op vrijdag 27 maart zal hij te zien zijn in De Roma in Antwerpen en op vrijdag 3 april in Paradiso in Amsterdam.

Steven Gene Wold, beter bekend onder zijn artiestennaam Seasick Steve is een Amerikaanse bluesmuzikant. Hij speelt vooral op zelfgemaakte instrumenten. Als veertienjarige koos Steve er voor om uit huis te gaan en een bestaan als zwerver te leven. Hij wisselde banen af met optredens. In 2016 ontdekte de Britse auteur Matthew Wright dat Seasick Steve zijn eigen biografie deels verzonnen had. Hij gebruikte de naam van zijn tweede vrouw in plaats van zijn eigen achternaam, het geboortejaar bleek niet te kloppen en hij had meer banen gehad dan hij beweerde. De muzikant is vooral bekend van zijn album 'You can't teach an old dog new tricks'.

Reguliere tickets voor het concert van Seasick Steve in De Roma kosten tussen de €25 en €27,-. Reguliere tickets voor zijn show in Amsterdam kosten €34,-. Tickets voor beide shows gaan aanstaande vrijdag 18 oktober om 10:00 in verkoop. Kaartjes voor het concert van Seasick Steve in Antwerpen koop je hier. Kaartjes voor het concert van Seasick Steve in Amsterdam koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Seasick Steve in De Roma begint. Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Seasick Steve in Paradiso begint.BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Seasick Steve in De Roma
Tickets Seasick Steve
KIES TICKET
vr 27 mrt
Seasick Steve
De Roma, Antwerpen
€ 25,00 - 27,00
vr 03 apr
Seasick Steve
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00
vr 03 apr
Seasick Steve
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00
DIIVnieuws

DIIV IN MAART NAAR PARADISO EN TRIXDe Amerikaanse shoegazeband DIIV komt volgend jaar naar Europa. Op 3 maart...

Avril Lavigne

AVRIL LAVIGNE NAAR AFAS LIVE EN VORST NATIONAAL In het kader van haar Head Above Water-wereldtournee komt Avril Lavigne...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.