Shows Seasick Steve in Paradiso en de Roma verplaatst naar september

review: Seasick Steve - 11/10 - Paradiso Seasick Steve
Shows Seasick Steve in Paradiso en de Roma verplaatst naar september
Door Kellyvermeer op 20 april 2020 - 14:37 De Amerikaanse bluesrocker Seasick Steve zou op 3 april komen optreden in Paradiso in Amsterdam. Ook zou hij op 25 juni in de Roma in Antwerpen optreden, maar deze shows moesten i.v.m de corona maatregelen verplaatst worden.

Seasick Steve speelt vooral op zelfgemaakte instrumenten, waaronder een driesnarige gitaar, maar hij zingt ook. Deze muzikant heeft een drukke zomer achter de rug. Hij is veel bezig geweest met het schrijven van nummers voor zijn volgende album. Dit album is inmiddels al uit. Ter ere van dit album gaat Steve dit najaar op tour.

De tickets die gekocht zijn voor de show in Paradiso zijn nog steeds geldig. De tickethouders die een kaartje hebben gekocht voor de show in de Roma worden per mail op de hoogte gesteld.

De kaartjes voor de show in de Roma zijn uitverkocht, maar zou je Seasick Steve wel graag live willen zien in Paradiso? Koop hier je tickets voor Seasick Steve in Paradiso. De kaartjes kosten €34 per stuk.

BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Seasick Steve in Paradiso
Tickets Seasick Steve
KIES TICKET
ma 07 sep
Seasick Steve
Paradiso, Amsterdam
€ 34,00
do 17 sep
Seasick Steve
De Roma, Antwerpen
€ 25,00 - 27,00
AFAS Live2

PET SHOP BOYS VERPLAATSEN HUN CONCERTEN NAAR MEI 2021Het Britse duo Pet Shop Boys scoorde in de jaren '80 grote hits met onder...

De Kift

DE KIFT KONDIGT NIEUWE RELEASEDATUM VOOR HOOGRIET... De kift brengt vandaag de nieuwe single "Engelenkoor" uit. Dit is een nummer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.