Fun Lovin' Criminals volgend jaar naar Paradiso, de Vooruit en de Roma

review: Fun Lovin' Criminals - 09/01 - Paradiso Fun Lovin' Criminals
Fun Lovin' Criminals volgend jaar naar Paradiso, de Vooruit en de Roma
Door RobZ op 09 maart 2021 - 10:25 In april 2022 zal 'Scooby Snacks' weer te horen zijn in Paradiso, de Vooruit en de Roma alsof het weer 1996 is. Fun Lovin' Criminals kondigt namelijk aan weer op tournee te gaan. Het Amerikaanse drietal geeft twee concerten in Paradiso en staat de twee dagen daarvoor achtereenvolgens in de Vooruit en de Roma. Net voor het begin van de coronacrisis gaf Fun Lovin' Criminals ook al concerten in Paradiso en de Roma.

De driekoppige band Fun Lovin' Criminals uit New York City werd met hun vernieuwende mix van rap, rock, blues en jazz en hits als 'Scooby Snacks' en 'The Fun Lovin' Criminal' razend populair in Europa in de jaren '90. In hun teksten komen onderwerpen als het rauwe leven in de stad en de georganiseerde misdaad aan bod, maar zit daarnaast vaak ook vol humor en satire.

Fun Lovin' Criminals is in april 2022 in de BeNeLux op de volgende plekken te zien:

06-04-2022 - Fun Lovin' Criminals - Vooruit, Gent (tickets)
07-04-2022 - Fun Lovin' Criminals - De Roma, Antwerpen (tickets)
08-04-2022 - Fun Lovin' Criminals - Paradiso, Amsterdam (tickets)
09-04-2022 - Fun Lovin' Criminals - Paradiso, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor deze vier concerten start op vrijdag 12 maart om 10:00 uur. De tickets in België kosten 27 euro, terwijl je in Paradiso exclusief lidmaatschap 34 euro betaalt. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Dat kan! Een reminder stel je in via de volgende links: Vooruit 6 april, De Roma 7 april, Paradiso 8 april, Paradiso 9 april.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Corona virus3

NIEUWE CORONA-APP KOMEND WEEKEND GETEST IN...Komend weekend wordt de nieuwe corona-app CoronaCheck voor het eerst ingezet...

Di-rect news

DI-RECT GEEFT SAMEN MET RESIDENTIE ORKEST LIVESTREAM... DI-RECT en Residentie Orkest Den Haag geven zaterdag 1 mei a.s. een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.