Vijf BeNeLux shows voor Fun Lovin' Criminals

Fun Lovin Criminals
Vijf BeNeLux shows voor Fun Lovin' Criminals
Door RobZ op 19 december 2022 - 15:33 De mix van filmische hiphop, rock-‘n-roll, blues-jazz en latin-soul van Fun Lovin’ Criminals werd in 1996 losgelaten op de muziekscene van New York met de release van het wereldwijde multiplatina debuutalbum ‘Come Find Yourself’. ‘ via EMI Records. Hun debuutsingle ‘Scooby Snacks’, beroemd om het samplen van Tarantino-films zoals Reservoir Dogs en Pulp Fiction, stond zeventien weken op de Billboard-hitlijst en bereikte de gouden status in de VS. Fun Lovin’ Criminals werd een internationale hit en vestigde zich in het VK, waar het debuut maar liefst twee jaar in de Britse albumlijst stond. De groep speelde de beruchte rauwe set op het beroemde Pyramid-hoofdpodium van Glastonbury ’99 en de rest is – zoals ze zeggen – geschiedenis.

Op dit moment legt Fun Lovin’ Criminals de laatste hand aan hun 7e studioalbum. Dit presenteren ze aan het publiek door middel van een wereldtournee. In het kader hiervan geven ze vier concerten in Nederland en een in België:

13-04-2023 - Fun Lovin' Criminals - Gebouw-T, Bergen op Zoom (tickets)
14-04-2023 - Fun Lovin' Criminals - De Casino, Sint-Niklaas (tickets)
15-04-2023 - Fun Lovin' Criminals - Paard, Den Haag (tickets)
16-04-2023 - Fun Lovin' Criminals - Melkweg, Amsterdam (tickets)
18-04-2023 - Fun Lovin' Criminals - Iduna, Drachten (tickets)

De kaartverkoop van deze shows is van start gegaan. Tickets kosten rond de dertig euro per stuk. Via de bovenstaande ticketlinks zorg je dat je aanwezig bent!



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



bostheater

80'S TOUR VAN EDWIN EVERS BAND DRIEMAAL TE ZIEN IN...Reeds werd bekend gemaakt dat de Edwin Evers Band in maart en april 2023...

Orange Skyline

ORANGE SKYLINE IN DE LENTE WEER OP TOUR DOOR NEDERLAND Geformeerd tijdens een autoritje naar Groningen na het laatste concert van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.