concert: Apocalyptica in Ancienne Belgique (AB) op DINSDAG 12 NOVEMBER 2024

  • Apocalyptica
    Apocalyptica - 23/10/2015 - Melkweg
    © Nico Reinders
  • Apocalyptica
    Apocalyptica - 23/10/2015 - Melkweg
    © Nico Reinders
DI.
12 NOV
APOCALYPTICA AB Main Hall, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Apocalyptica
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Apocalyptica in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Apocalyptica:
di 12 nov
Ancienne Belgique (AB), Brussel

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In 1996 brak de Finse metalband Apocalyptica door met hun succesvolle debuutalbum 'Plays Metallica by Four Cellos'. Nu, vele jaren later, zijn ze klaar om te schitteren met gloednieuwe muziek. De unieke samenstelling van Apocalyptica, bestaande uit klassiek geschoolde cellisten Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen en Perttu Kivilaakso, samen met jazzdrummer Mikko Sirén, heeft de grenzen van het metalgenre verlegd. Van hun bescheiden begin als Metallica-tributeband in klassieke stijl tot het omarmen van een neoklassieke metal zonder gitaren en bas, heeft de band een indruk achtergelaten op de muziekscene.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Apocalyptica in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Apocalyptica

Foto Apocalyptica te Bospop 2008 Foto Apocalyptica te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1 Foto Apocalyptica te Bospop 2008 Foto Apocalyptica te Werfpop 2017 Foto Apocalyptica te Bospop 2008 Foto Apocalyptica te Apocalyptica - 10/12 - 013
 
Bekijk alle 49 foto's van Apocalyptica

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws