Epica en Apocalyptica stellen AFAS Live en Ancienne Belgique shows uit tot april, Epica naar Dokk'em Open Air

Epica
Epica en Apocalyptica stellen AFAS Live en Ancienne Belgique shows uit tot april, Epica...
Door Cartman91 op 17 juni 2020 - 12:45 De Nederlandse band Epica en de Finse band Apocalptica, beide symfonische metalbands, zouden gezamelijk in december shows doen in AFAS Live (grootste NL show voor Epica) en Ancienne Belgique. Maar wegens het Coronavirus en de onzekerheid die daarbij komt kijken is besloten beide shows uit te stellen.

De nieuwe concerten vinden plaats in april:

14/4 - Ancienne Belgique (tickets)
25/4 - AFAS Live (tickets)

Voor allebei de concerten geldt dat de kaarten geldig blijven, ook kan je je tickets retourneren in ruil voor een voucher ter waarde van de ticketprijs. Uiteraard kan je ook nog een kaartje kopen, dat kan via bovenstaande links. Een ticket voor de show in AB in Brussel kost je 41 euro en voor een kaartje in AFAS Live ben je 51,52 euro kwijt.

Verder is bekend gemaakt dat Dokk'em Open Air de line-up van de afgelaste editie voor een groot deel mee verhuist naar de 2021 editie. Dit betekent dat Epica alsnog op dit festival te zien zal zijn. Andere namen op dit festival zijn Dragonforce, Abbath, No Turning Back, Haken, Distillator en Death Angel. God Dethroned is een nieuwe naam op het affiche.

Dokk'em Open Air zal in 2021 plaatsvinden van 1 /tm 3 juli, in de gemeente waar het festival naar vernoemd is: Dokkum.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefPaul Carrack

20/20-TOUR PAUL CARRACK VERPLAATST NAAR OKTOBER 2021In oktober van dit jaar zou de Britse singer-songwriter Paul Carrack naar...

Damien Jurado

SINGER-SONGWRITER DAMIEN JURADO KOMT MET TOUR NAAR... De Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado komt in november naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.