Epica met Apocalyptica ook naar Ancienne Belgique

Epica Fortarock
Epica met Apocalyptica ook naar Ancienne Belgique
Door Kellyvermeer op 19 februari 2020 - 10:36 Eerder werd al bekendgemaakt dat Epica en Apocalyptica op 11 december een concert geven in de Amsterdamse popzaal AFAS Live. Vandaag is onthuld dat op vrijdag 4 december 'The Epic Apocalypse Tour' ook naar Ancienne Belgique in Brussel komt. De band Wheel speelt in het voorprogramma.

Epica is een Nederlandse band en is sinds 2002 actief. In de 18 jaar dat de band nu bestaat zijn ze uitgegroeid tot een act met fans in binnen- en buitenland. Albums van Epica kwamen in landen zoals Duitsland, Groot Brittanië en de Verenigde Staten hoog binnen in de albumcharts. Je kunt Epica kennen van de nummers 'Cry For The Moon', 'Sensorium' en 'Storm The Sorrow'.

Apocalyptica is een trio uit Finland dat bekend geworden is door hun covers van onder meer Slayer en Metallica. Ze spelen Heavy Metal met alleen cellos en drums, zonder gitaar. Hierdoor is het een van de meest aparte maar ook populairste metalband ter wereld. Het nieuwe album 'Cell-0' is verschenen op 10 januari.

De voorverkoop van de nieuwe show begint op 21 februari om 10:00 uur. De tickets kosten €41,- euro. Koop hier je tickets voor het concert van Epica & Apocalyptica in Ancienne Belgique. Op tijd klaarzitten voor de voorverkoop? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Wolfmother

WOLFMOTHER OOK NAAR HEDONZojuist is bekendgemaakt dat de Australische rockband Wolfmother op zondag...

Bright Eyes

BRIGHT EYES IS WEER BIJ ELKAAR EN KOMT NAAR PARADISO Goed nieuws voor de fans van de legendarische indierockband Bright Eyes : ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.