concert: Passenger (Singer-songwriter) in Paleis Soestdijk op ZONDAG 07 JULI 2024

  • Passenger (Singer-songwriter)
    Passenger - 5/2 - Tivoli
    © Bas van der Vorm
  • Passenger (Singer-songwriter)
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen
ZO.
07 JUL
PASSENGER (SINGER-SONGWRITER) 20:00 uur Paleis Soestdijk, Baarn
2024

EXTRA INFORMATIE

Dit concert van Passenger wordt gehouden in het kader van Royal Park Live.

Het grote succes van de Britse singer-songwriter Passenger begint wanneer in 2012 het album ‘All The Little Lights’ uitkomt met daarop het nummer ‘Let Her Go’. Hier bracht hij onlangs nog een duetversie met bevriende artiest Ed Sheeran mee uit, een nummer dat ook op de 10-jarige jubileumeditie van het album te vinden is. Naast het overbekende Let Her Go heeft Mike, zoals zijn voornaam luidt, nog veel meer goeie songs gemaakt die je één voor éen kent.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paleis Soestdijk in Baarn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paleis Soestdijk in Baarn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Passenger (Singer-songwriter) in Paleis Soestdijk plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Passenger (Singer-songwriter)

Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 7/10 - HMH Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 7/10 - HMH Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 26/10 - Ziggo Dome Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 5/2 - Tivoli Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 07/06 - De Oosterpoort Foto Passenger (Singer-songwriter) te Passenger - 26/10 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 111 foto's van Passenger (Singer-songwriter)

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws